Contact us +385 (0)51 712 830 | +385 (0)91 567 0924

Izjava o zaštiti podataka

Obrt za trgovinu i usluge Obrt za trgovinu i usluge Lineaverde i turistička agencija i turistička agencija.

Obrt za trgovinu i usluge Lineaverde i turistička agencija priznaje i cijeni Vase pravo na povjerljivost podataka te se obvezuje očuvati sigurnost podataka koje putem internet stranice www.lineaverde-travel.com prikupi. Obrt za trgovinu i usluge Lineaverde i turistička agencija prikuplja, obrađuje i čuva Vaše osobne podatke sukladno EU Općoj uredbi o zaštiti podataka (GDPR) i drugim važećim propisima.

Korisnik usluga Društva osobne podatke daje dobrovoljno. Osobni podaci korisnika usluga potrebni su u procesu realizacije tražene usluge i koristit će se za daljnju međusobnu komunikaciju (npr. Pismo namjere, upute o uplati, obavijesti o realizaciji usluge). Obrt za trgovinu i usluge Lineaverde i turistička agencija se obvezuje da neće osobne podatke korisnika iznijeti iz zemlje ili ih dati trećoj osobi, osim partnerima koji sudjeluju u realizaciji ugovorene usluge (npr. smještaj, aviokompanija, prijevoznik).

Osobni podaci korisnika čuvat će se u bazi podataka, sukladno odluci rukovodstva Društva o načinu prikupljanja, obrade i čuvanja osobnih podataka. Obrt za trgovinu i usluge Lineaverde i turistička agencija zadržava pravo osobne podatke korisnika usluga upotrebljavati u marketinške svrhe (npr. slanje obavijesti, akcija, promocija, newslettera). Korisnik se u mogućnosti u bilo kojem trenutku odjaviti pomoću poveznice „Odjava“ na kraju svakog maila ili slanjem zahtjeva na info@lineaverde-travel.com

Prigovor na obradu osobnih podataka u marketinške svrhe neće utjecati na ugovaranje i/ili realizaciju tražene usluge.

Terms & conditions

© 2019 Lineaverde Travel Agency